Lucas Olander Falkenstrøm

Jeg er udannet personlig træner og har god erfaring med at hjælpe mennesker med at rykke sig fra A til B. Så uanset om du ønsker en stærkere og sundere krop eller blot mere energi i hverdagen, så står jeg til rådighed.

Jeg tager det høje humør med til træning og giver dig den ekstra motivation, du har brug for. Sammen finder vi en plan, der er tilpasset dig, så du kan implementere de nye vaner.

Når du træner sammen med mig, vil du blive motiveret, inspireret, vejledt og generelt få glæde af din træning.

Træningsfilosofi

Uanset om målet er øget velvære gennem et varigt vægttab, eller målet er at blive verdensmester, så kræver det en indsats, men hvor den skal være styret af målet. Målrettet træning skal være effektiv, varierende og sjov, ellers mister du hurtigt fokus. Dette kan sikres gennem god planlægning og god motivation.

Det er aldrig for sent at komme i gang, regelmæssig fysisk aktivitet har stor betydning for din sundhed. Lad træningen blive din livsstil!

Coaching

Står du med udfordringer i din hverdag, så som arbejdsmæssige eller familiære problemer, som gør det svært for dig at strukturere din hverdag, så står jeg klar til at hjælpe dig. Vi vil sammen finde frem til roden af dine problemer og håndtere din indre konflikt. Vi vil finde nøglen til forandring så du får en lettere hverdag med mere energi, overskud og gode vaner.

Forløbet strækker sig over 3 måneder, hvor vi mødes 2 gange om ugen. I forløbet får du:

 • Coaching med henblik på personlig udvikling.
 • Personlig træning
 • Kostvejledning

PT i reformer

Jeg tilbyder også PT i reformer. Kontakt mig for at høre mere.

 

Klippekort

Uanset om man vælger 1, 5, 10, 20, 30 eller 50 klip får du dette med i prisen:

 • 30 min. gratis konsultation inden start
 • Konditest og InBody måling
 • Træning efter behov hver uge ud fra antal købte klip

1 klip –  1.600,-

5 klip – 5.000,- (1000,-/gang)

10 klip – 9.000,- (900,-/gang)

15 klip – 12.000,- (800,-/gang)

20 klip – 14.000,- (700,-/gang)

30 klip – 20.000,- (666,-/gang)

50 klip – 30.000,- (600,-/gang)

Jeg tilbyder personlig træning i Fitness Yoga Club på Frederiksberg.

Uddannelser

 • Fitnessinstruktør
 • Personlig træner
 • Sundhedscoach
 • Master i psykologi
 • NLP Coach
 • Sportsmassør

 

 

Udtalelser fra klienter

“Jeg træner aldrig mere end en time. Det var faktisk min personlige træner, der sagde, at man aldrig må trække sin træning ud. Halvanden time pr. gang er maks. Ellers ender man med at give op for hurtigt. Så nu træner jeg hardcore en time og så går jeg hjem igen.” – Signe Muusmann

Læs mere her

“Da jeg startede hos Lucas, fandt jeg ud af, at træningen kun var en brøkdel af det jeg havde brug for at lære mere om. Gamle vaner og myter om mad og sundhed kan være en lang og svær proces at slippe af med. Med Lucas’ hjælp, øver jeg mig nu hver dag på at slippe disse, og have en fornuftig balance og tilgang til mad og sundhed. Her især vigtigheden i, at tale pænt til sig selv! Udover den mentale sundhed, har hans enorme fokus på teknik og forklaringer på hvordan kroppen fungerer ved ALLE de personlige træninger vi har haft, givet mig en naturlig lyst til at træne dagligt. Dette har resulteret i, at min rygsøjlegigt nu konstant er i dvale og jeg ikke længere døjer med smerter.” Tina Gant

Kontaktformular

Hvad ønsker du med din træning?

Hvilken erfaring har du med træning?

Hvilken type træning kan du bedst lide?

6 + 8 =

Kontakt os på

mail@motivationtomove.dk

+45 23 95 84 01

Motivation to Move

Bellmansgade 33, 5. TV

2100 København Ø

CVR 39380862

Følg os på